Pers

Welkom op de perskamer van CNV Zorg & Welzijn.

Sectorvoorzitter voor CNV Zorg & Welzijn is Anneke Westerlaken.

Anneke Westerlaken (1983) is sinds 1 mei 2018 voorzitter van CNV Zorg & Welzijn en bestuurslid van CNV Connectief. Als voorzitter zet zij zich in voor de belangen van werkenden in de sectoren zorg en welzijn.

“Mijn opdracht is helder. Ik ga beginnen met te leren van de werkenden in de sector zorg en welzijn. Van hun betrokkenheid, aandacht, vermogen om te luisteren. Om vervolgens samen te kunnen werken aan een gezonde arbeidsmarkt waar werkenden zelf de regie voeren over hun loopbaan en arbeidsvoorwaarden. Want de echte langdurige oplossingen komen niet uit Den Haag, die liggen voor het grijpen op de werkvloer. We moeten ze alleen wel zien en oppakken.”

Westerlaken is sinds haar achttiende lid van het CNV. In haar eerste baan was zij maatschappelijk werker. Daarna werkte ze bij CNV Jongeren; Cedris, branchevereniging voor sociale werkgelegenheid en arbeidsintegratie; en vervolgens als programmamanager bij pensioenuitvoerder PGGM.

 

Deze persfoto’s mogen rechtenvrij gebruikt worden voor publicaties, onder naamvermelding van de fotograaf: Sijmen Hendriks. Klik op de foto voor een groter exemplaar.

Persvoorlichter

De contactgegevens van de persvoorlichter zijn uitsluitend bedoeld voor journalisten.

Andre van der Vlugt
Telnr.: 06 3900 6573