Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Doe jij mee aan onze actiegerichte dialoog Werken aan zekerheid?

5 juni 2018 | 14:00 - 16:30

CNV Zorg en Welzijn is eind vorig jaar gestart met drie expedities over werken aan zekerheid in samenwerking met de regionale werkgeversorganisatie WZW in Gelderland. Misschien was jij daarbij? In ieder geval hebben ruim 90 medewerkers uit zorg en welzijn in Gelderland deelgenomen aan drie bijzondere bijeenkomsten op drie bijzondere plekken. Samen hebben zij een actiegerichte dialoogkaart ‘Werken aan zekerheid’ ontwikkeld.

Doe jij mee aan onze actiegerichte dialoog Werken aan zekerheid?

Schrijf je vandaag nog in voor onze bijeenkomst op dinsdag 5 juni van 14.00 – 16.30 uur in Arnhem.

Wij kunnen die middag terecht bij het centraal kantoor van Lindenhout, zij stellen een ruimte beschikbaar voor ons. Het adres is Heijenoordseweg 1, 6813 GG Arnhem. Deelname is gratis! Schrijf je in via cbb@cnv.nl. Vermeld daarbij jouw naam en postcode. Ook willen we weten waar je werkt en onder welke cao je valt.

Hoe is de dialoogkaart ontwikkeld?
Voor het onderzoek heeft CNV Zorg & Welzijn meegewerkt aan drie inspirerende bijeenkomsten. Hierbij een kleine bloemlezing wat bij die bijeenkomst is besproken. 

Bijeenkomst 1: Open je ogen! Muzieum Nijmegen

We laten ons leiden door blinde en slechtziende gidsen. Hoe weet je de weg te vinden zonder iets te zien?

Na deze ervaring gaan we samen in dialoog over onze eigen (on)zekerheden op de arbeidsmarkt.

Bijeenkomst 2: De dierentuin van de arbeidsmarkt. Burgers’ Zoo Arnhem

Tijdens deze safari gaan we ontdekken hoe dieren samenleven en werken aan de zekerheid van hun bestaan. Is onze werkomgeving soms ook een dierentuin en wat heb jij dan nodig om je staande te houden?

Na de observatie van dieren gaan we samen in dialoog over de ‘dierentuin’ in onze eigen werkomgeving.

Bijeenkomst 3: Magisch realisme voor de toekomst. Museum More Kasteel Ruurlo

In de laatste bijeenkomst laten we ons inspireren door de schilder Willink en het kasteel Ruurlo. Wat leren wij over de toekomst van werken in Gelderland van een zoekende kunstenaar die experimenteert met kubisme tot aan een technisch perfect, elegant en raadselachtig oeuvre? Centraal: welke regels en wetten hebben wij nu eigenlijk voor ons werkplezier in de toekomst nodig?

 Wat mag je deze middag verwachten?

Eerst nemen wij jou mee op onze reis langs Muzieum, Burger’s Zoo en Kasteel Ruurlo en hoe deze expedities ons hebben gebracht tot een interactieve dialoogkaart over werken aan zekerheid. Daarna dagen wij jou en jouw collega’s uit om zelf de dialoog aan te gaan. De dialoogkaart geeft kansen om het te hebben over jouw zelfregie, werkzekerheid en werkgeluk. Samen gaan we acties en projecten bedenken en denken we na over een actieplan om aan de slag te gaan met werkzekerheid vanuit werknemersperspectief.

 Neem collega’s, managers en wellicht jouw bestuurder mee naar deze interactieve middag. Als cadeau krijgt iedere deelnemer het boek met de dialoogkaart ‘Werken aan zekerheid’ mee naar huis.

 CNV Zorg & Welzijn ziet jou graag op 5 juni 2018!

Gegevens

Datum:
5 juni 2018
Tijd:
14:00 - 16:30

Organisator

CNV Connectief
Telefoon:
030 751 1003
E-mail:
info@cnv.nl
Website:
www.cnvconnectief.nl

Locatie

Centraal kantoor Van Lindenhout
Heijenoordseweg 1
Arnhem, Nederland
+ Google Maps