Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cao voor tandartsassistenten hard nodig: uitnodiging voor bijeenkomst in Utrecht

19 juni 2019 | 10:30 - 15:00

CNV Zorg & Welzijn wil dat de arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden voor tandartsassistenten goed geregeld zijn in een cao. Die is er nu niet. Een cao geeft werknemers én werkgevers duidelijkheid. En voorkomt bovendien dat concurrentie ontstaat op arbeidsvoorwaarden. Iets waar wij erg tegen gekant zijn.

De KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde) herkent zich niet in de uitspraken en voorbeelden die we hebben aangedragen over het niet naleven van de arbeidsvoorwaardenregeling. Volgens de KNMT is er geen probleem en hebben de praktijken geen behoefte aan nog meer regels. Daarnaast worden volgens de KNMT tegenwoordig veel praktijken overgenomen door investeerders die niet zijn aangesloten bij de KNMT.

Bijeenkomst
Daarom gaan we graag met jou en je collega’s in gesprek over hoe dit aan te pakken en organiseren we een bijeenkomst. Kom ook! Het gaat om jouw arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden.
Locatie: Zalencentrum NDC Den Hommel, Kennedylaan 9 Utrecht
Tijd: Woensdag 19 juni 10.30 – 15.00 (uiterlijk)
Natuurlijk is er ook een lunch. Vanwege de catering moeten we wel weten hoeveel mensen er gaan komen. Als je komt, meld je aan door een mail te sturen naar Albert Spieseke: a.spieseke@cnv.nl

Ook niet-vakbondsleden zijn welkom op de bijeenkomst, dus neem gerust een of meerdere collega’s mee. Hopelijk tot ziens op 19 juni!

Heb je naar aanleiding van deze uitnodiging vragen of opmerkingen? Of zijn er andere dingen waarvan je vindt dat CNV Zorg & Welzijn die moet weten? Stuur een mail naar Albert Spieseke, bestuurder CNV Zorg & Welzijn: a.spieseke@cnv.nl
Bellen, appen of SMS-en kan ook naar: 06 51 38 07 59
Alle reacties worden vertrouwelijk behandeld.

Gegevens

Datum:
19 juni 2019
Tijd:
10:30 - 15:00

Organisator

CNV Connectief
Telefoon:
030 751 1003
E-mail:
info@cnv.nl
Website:
www.cnvconnectief.nl