Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

CNV Zorg & Welzijn op de Libelle Zomerweek

mei 23 | 10:00 - mei 29 | 18:00

23 tot en met 29 mei

CNV Zorg & Welzijn staat dit jaar op de Libelle Zomerweek, met het thema Powervrouwen: welke powervrouw ben jij?

Op onze stand kun je in gesprek gaan om te kijken waar je nu staat in je werk, of je daar tevreden mee bent en wat je in het algemeen vindt van de positie van vrouwen op de arbeidsmarkt. En hoe het CNV je kan helpen. Ook is er een test waarmee je ontdekt wat jouw positie is. Onder de invullers van de test verloten we elke dag een Rituals-pakket ter waarde van € 39,50!

De Libelle Zomerweek vindt plaats van 23 tot en met 29 mei. Leden van CNV Zorg & Welzijn krijgen korting op de entree, zij hebben hierover een mail ontvangen.

Als je het terrein aan het einde van de dag verlaat, kom je het team van Sterk in je werk tegen. Dit project van CNV Zorg & Welzijn en de regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn biedt gratis loopbaanbegeleiding aan medewerkers in zorg en welzijn omdat het ook belangrijk is voor jezelf te zorgen. Ook zij hebben een leuk presentje voor je!

De Libelle Zomerweek vindt plaats op het Almeerderstrand in Almere. Het adres is IJmeerdijk 1, 1309 BA Almere. De zomerweek is elke dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Bekijk hier een impressie van de Libelle Zomerweek van vorig jaar:

Gegevens

Begin:
mei 23 | 10:00
Einde:
mei 29 | 18:00

Organisator

CNV Connectief
Telefoon:
030 751 1003
E-mail:
info@cnv.nl
Website:
www.cnvconnectief.nl