Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Online workshop: Rol van de OR bij werkdruk en werkplezier in jeugdzorg

november 30 | 10:30 - 12:30

Datum: maandag 30 november
Tijd: 10.30-12.30 uur
Locatie: Online achter je laptop of desktop, thuis of op kantoor.
Kosten: Gratis. Ben je verhinderd? Meld je op tijd af, dan kan een ander in jouw plaats deelnemen. Er is ruimte voor maximaal 20 deelnemers.

Meld je aan

Als lid van de ondernemingsraad (OR) of personeelsvertegenwoordiging (PVT) zit je bovenop de aanpak van werkdruk. Om jeugdzorgwerkers te ontlasten zodat ze meer tijd hebben voor contact met gezinnen. En met meer plezier werken.

Ben je benieuwd hoe andere OR/PVt-leden aan werkdruk en werkplezier werken? Waar ze trots op zijn, welke aanpak wel of niet werkt? En wil je ook ontdekken hoe je als or of pvt deze onderwerpen nóg beter op de kaart zet? Meld je dan aan voor de online workshop Rol van de OR bij werkdruk en werkplezier in jeugdzorg, georganiseerd door Jeugdzorg werkt!

Wat levert de workshop jou op?
Uitwisseling en inspiratie van andere organisaties over aanpak en samenwerking rondom werkdruk en werkplezier. Reflectie op het huidige beleid en mogelijkheden voor de toekomst. Tips en inspirerende voorbeelden waar je direct mee verder kan.

Programma
10.15 uur: test inlog, beeld en geluid
10.30 uur: start workshop
11.20 uur: pauze
11.40 uur: vervolg workshop
12.30 uur: afsluiting

Voor wie?
Voor alle OR/PVT-leden in jeugdzorg.

Over de trainer
Aukje van den Bent is partner binnen de Goede Praktijk. Als organisatieadviseur werkt ze binnen bedrijven en branches om gezond en veilig werken te stimuleren. In de Cao Jeugdzorg 2017 – 2019 staan afspraken over de aanpak van werkdruk. Elke jeugdzorgorganisatie ging met het thema aan de slag en maakte een plan. Aukje analyseerde de plannen van aanpak en bij zeven organisaties voerde ze ‘inspiratiegesprekken’ met bestuur en OR over hun werkdrukbeleid. Bij het Werkplezier XL-event verzorgde ze de workshop Positief leidinggeven.

Aanmelden
Met bijna 60% van de jeugdzorgwerkers die de werkdruk te hoog vindt, stond en staat de aanpak van werkdruk hoog op de agenda van Jeugdzorg werkt! Wij willen medewerkers in jeugdzorg maximaal ondersteunen bij hun belangrijke werk en bieden deze workshop kosteloos aan. Kun je onverwachts toch niet deelnemen? Meld je ten minste 48 uur van tevoren af. Dan kan een ander in jouw plaats deelnemen en voorkom je dat wij al gemaakte kosten aan jou in rekening brengen. Meld je hier aan.

Contact
Heb je een vraag? Mail naar gezondwerken@fcb.nl of bel 085 1051850.

Gegevens

Datum:
november 30
Tijd:
10:30 - 12:30
Evenement Categorie:

Organisator

CNV Connectief
Telefoon:
030 751 1003
E-mail:
info@cnv.nl
Site:
www.cnvconnectief.nl