Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Pensioenspreekuur in Groningen

27 februari 2018 | 13:00 - 17:00

CNV Zorg & Welzijn helpt leden die in de zorg werken op weg met vragen over hun pensioen.

CNV Zorg & Welzijn en pensioenfonds PFZW ondersteunen leden die in de zorg werken met pensioenvragen. Hiervoor is een aantal pensioenambassadeurs getraind om vragen over het pensioen te kunnen beantwoorden.

Heb jij vragen over jouw pensioen? Dan is dit spreekuur iets voor jou!

De pensioenambassadeur kan je op het juiste spoor zetten als het gaat om vragen over jouw pensioen. Door samen te kijken naar jouw pensioenplanner kunnen je vragen beantwoord worden. Vragen waar niet onmiddellijk een antwoord op is, worden voorgelegd aan de helpdesk van het PFZW.

We organiseren per provincie laagdrempelige pensioenspreekuren. Op 27 februari 2018 is er een spreekuur. Onze pensioenambassadeur is Piet van Gijssel. Leden en niet-leden uit de provincie Groningen zijn van harte uitgenodigd voor het pensioenspreekuur in Groningen.

Het pensioenspreekuur is op 27 februari 2018
Tijd: 13.00 – 17.00 uur.
Adres / Plaats: Dragonstraat 19, 9731 JL Groningen.

Aanmelding is noodzakelijk en kan via het aanmeldformulier. Je krijgt na aanmelding, ongeveer een week voor het spreekuur, een afspraaktijd met aanvullende informatie per mail toegestuurd.

Kun je niet op deze datum of de locatie is te ver weg en je wilt toch een keer praten met een pensioenambassadeur, dan kun je je ook melden. Misschien weet je een geschikte locatie bij jou in de buurt (bij je werkgever wellicht?). Stuur een mail aan cbb@cnv.nl

Gegevens

Datum:
27 februari 2018
Tijd:
13:00 - 17:00

Organisator

CNV Connectief
Telefoon:
030 751 1003
E-mail:
info@cnv.nl
Website:
www.cnvconnectief.nl