Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Pensioenspreekuur in Groningen

oktober 15 | 13:00 - 17:00

CNV Zorg & Welzijn helpt leden die in de zorg werken op weg met vragen over hun pensioen.

CNV Zorg & Welzijn en pensioenfonds PFZW ondersteunen leden die in de zorg werken met pensioenvragen. Hiervoor is een aantal pensioenambassadeurs getraind om vragen over het pensioen te kunnen beantwoorden.

Heb jij vragen over jouw pensioen? Dan is dit spreekuur iets voor jou!

De pensioenambassadeur kan je op het juiste spoor zetten als het gaat om vragen over jouw pensioen. Door samen te kijken naar jouw pensioenplanner kunnen je vragen beantwoord worden. Vragen waar niet onmiddellijk een antwoord op is, worden voorgelegd aan de helpdesk van het PFZW.

We organiseren per provincie laagdrempelige pensioenspreekuren. Op 15 oktober 2019 is er een spreekuur. Onze pensioenambassadeur is Dhr. P. Gijssel. Leden en niet-leden uit de provincies Groningen zijn van harte uitgenodigd voor één van de pensioenspreekuren in Groningen.

Het pensioenspreekuur is op 15 oktober
Tijd: 13.00 – 17.00 uur.
Adres / Plaats: Piet van Gijssel
Dragonstraat 19
9731 JL Groningen

Aanmelding is noodzakelijk en kan via het aanmeldformulier. Je krijgt na aanmelding, ongeveer een week voor het spreekuur, een afspraaktijd met aanvullende informatie per mail toegestuurd.

Kun je niet op deze datum, of is de locatie te ver weg en je wilt toch een keer praten met een pensioenambassadeur, dan kun je je ook melden. Misschien weet je een geschikte locatie bij jou in de buurt (bij je werkgever wellicht?). Stuur een mail aan servicebureau@cnv.nl.

Gegevens

Datum:
oktober 15
Tijd:
13:00 - 17:00

Locatie

Piet van Gijssel
Dragonstraat 19
Groningen, 9731 JL Nederland
+ Google Maps