Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Pensioenspreekuur in Leeuwarden

13 oktober 2017 | 13:00 - 17:00

CNV Zorg & Welzijn en pensioenfonds PFZW ondersteunen leden die in de zorg werken met pensioenvragen. Hiervoor is een aantal pensioenambassadeurs getraind om vragen over het pensioen te kunnen beantwoorden.

Heb jij vragen over jouw pensioen? Dan is dit spreekuur iets voor jou!

De pensioenambassadeur kan je op het juiste spoor zetten als het gaat om vragen over jouw pensioen. Door samen te kijken naar jouw pensioenplanner kunnen je vragen beantwoord worden. Vragen waar niet onmiddellijk een antwoord op is, worden voorgelegd aan de helpdesk van het PFZW.

We organiseren per provincie laagdrempelige pensioenspreekuren. Op 13 oktober 2017 is er een spreekuur. Onze pensioenambassadeur is Jan de Jonge. Leden en niet-leden uit de provincie Friesland zijn hiervoor van harte uitgenodigd.

Datum: 13 oktober 2017
Tijd: 13.00 – 17.00 uur
Locatie: Wijkzorgcentrum Greunshiem
Adres : Tjotterstraat 16, 8937 AS Leeuwarden

Aanmelding is noodzakelijk en kan via het aanmeldformulier. Je krijgt na aanmelding, ongeveer een week voor het spreekuur, een afspraaktijd met aanvullende informatie per mail toegestuurd.

Kun je niet op deze datum, of is de locatie te ver weg en je wilt toch een keer praten met een pensioenambassadeur, dan kun je je ook melden. Misschien weet je een geschikte locatie bij jou in de buurt (bij je werkgever wellicht?). Stuur een mail aan cbb@cnv.nl.

 

Gegevens

Datum:
13 oktober 2017
Tijd:
13:00 - 17:00

Organisator

CNV Connectief
Telefoon:
030 751 1003
E-mail:
info@cnv.nl
Website:
www.cnvconnectief.nl

Locatie

Wijkzorgcentrum Greunshiem
Tjotterstraat 16
Leeuwarden,
+ Google Maps