Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Themadag Domotica in de Zorg

26 september 2018 | 13:30 - 16:30

De regiogroep VVT Noord nodigt je graag uit voor de themadag Domotica in de Zorg op 26 september in Smilde. Domotica wordt steeds belangrijker in de zorg en biedt vele mogelijkheden op het gebied van behandeling en welzijn. Tot nu toe wordt hier vaak sceptisch tegenaan gekeken, want een ‘robot’ kan geen mens vervangen. Toch geldt in de praktijk dat kwaliteitsverbeteringen zeker mogelijk zijn. Door domotica in de zorg te gebruiken, kunnen mensen langer thuis wonen. En in verpleeghuizen worden al experimenten gehouden van robots die communiceren naar cliënten toe als zij een vraag hebben.

Voor wie is deze bijeenkomst?
Deze themadag Domotica in de Zorg wordt georganiseerd door de regiogroep VVT Noord. Alle leden van CNV Connectief Zorg & Welzijn uit de provincies Friesland, Groningen en Drenthe zijn welkom! Ook uw collega’s zijn uiteraard van harte welkom.

Programma
Aan de hand van praktijkvoorbeelden worden mogelijkheden en resultaten deze middag besproken. Wij hebben twee sprekers uitgenodigd: de heer René van Wijk van het bedrijf QuoVadis en Danny Kok van zorginstelling Tangenborgh in Emmen.

Meer informatie
Heeft u vragen? Neem contact op met bijeenkomsten@cnv.nl of cbb@cnv.nl

Gegevens

Datum:
26 september 2018
Tijd:
13:30 - 16:30
Evenement Categorie:

Locatie

Zalencentrum Het Kompas
Veenhoopsweg 12-b
Smilde (is achter de Koepelkerk), 9422 AA Nederland
+ Google Maps