Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Wat is jouw volgende stap?

13 november 2018 | 12:45 - 16:00

CNV Connectief en CNV Vakmensen organiseren gezamenlijk OP TAFEL bijeenkomsten.
Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor leden die hun baan dreigen te verliezen of verloren hebben en die graag een volgende stap willen zetten. OP TAFEL wil zeggen: laat maar op tafel komen wat je bezig houdt. Janske van Eersel, ontslagpsycholoog, gaat hierin met ons aan de slag om nieuw perspectief te ontdekken.

Tijdens de bijeenkomst starten we met ruimte voor jouw verlies van werk of voor de situatie waar je nu staat. Van hier uit bewegen we met jou naar nieuw perspectief (waarden, dromen, plannen maken). Als je weer contact kan maken met wat jij echt wilt, wordt het makkelijker om een eerste stap vooruit te zetten.

Janske was onlangs op de tv. Mocht je meer over haar willen weten, klik dan op de link naar de uitzending van Jacobine Geel:  https://www.kro-ncrv.nl/jacobineopzondag/seizoenen/seizoen-2018/onderschatten-we-het-effect-van-ontslag

Wil je anderen ontmoeten, met elkaar in gesprek gaan en ontdekken wat jouw volgende stap zou kunnen zijn; kom dan naar één van de bijeenkomsten:

Je bent welkom vanaf 12.45 uur. Alle bijeenkomsten starten om 13.15 uur en duren tot 16.00 uur. Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomsten. Reiskosten worden niet vergoed. Deze OP TAFEL bijeenkomsten worden georganiseerd voor leden van CNV Vakmensen en CNV Connectief die arbeidsongeschikt of werkloos zijn, of onzekerheid hebben over baanbehoud.

Informatie:
De OP TAFEL bijeenkomsten worden georganiseerd door en voor Anders Actieve leden. Bij vragen of opmerkingen kunt u contact met één van de organiserende leden via onderstaande mailadressen of telefoonnummers.Kontakt personen zijn:
Cor Boeren, kaderlid CNV Vakmensen, ca.boeren@ziggo.nl 06-16109779
Flip Homburg, kaderlid CNV Connectief, andersactieven-cnv-connectief@cnv.nl 06-22966205

Gegevens

Datum:
13 november 2018
Tijd:
12:45 - 16:00
Evenement Categorie:

Organisator

CNV Connectief
Telefoon:
030 751 1003
E-mail:
info@cnv.nl
Website:
www.cnvconnectief.nl

Locatie

Hotel Haarhuis
Stationsplein 1
Arnhem, Nederland
+ Google Maps