Gastlessen voor studenten in de sector zorg & welzijn

 gastlessen-studenten-mbo-hbo

Als opleiding stomen jullie de studenten klaar voor het werken in de zorg en welzijn sector, maar zij worden ook stagiair of werknemer. Hierbij komt vaak meer kijken dan de studenten denken.

CNV Zorg & Welzijn verzorgt gratis voorlichtingen aan laatste- en voorlaatstejaars studenten en natuurlijk komen wij dit jaar graag (weer) langs!

Als werknemer in je recht!

Tijdens deze gastles gaan we dieper in op rechten en plichten van werknemers. Er is veel ruimte voor de studenten om persoonlijke vragen te stellen rondom werk, stage en inkomen.

Mini-sollicitatietraining

In deze interactieve workshop gaan we de basis doorlopen van het solliciteren. Van vacatures, cv’s, brieven, (online)netwerken tot het sollicitatiegesprek. Wat moet je vooral doen en wat vooral niet. Tijdens deze mini-sollicitatietraining leert de student zichzelf beter te profileren!

Natuurlijk kunnen wij ook voorlichtingen en workshops op maat aanbieden en/of verschillende onderwerpen met elkaar combineren.

Verzorgen jullie dit jaar een stage of banenmarkt? Ook hierin kan CNV Zorg & Welzijn haar steentje bijdragen. Wij komen graag (en kosteloos!) langs om alle vragen van studenten te beantwoorden rondom werk en stage.