Jeugdzorg Cao

Header-Image

Alarm over situatie jeugdzorg

CNV Zorg & Welzijn slaat samen met andere werknemers en werkgevers alarm over de situatie in de jeugdzorg. Er is een brief gestuurd naar de leden van de Tweede Kamer commissie Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), die op maandag 4 december overleggen over de begrotingsonderdelen jeugd. Om de brief kracht bij te zetten willen we die door zoveel mogelijk bezorgde mensen uit de sector laten ondertekenen. Zet jouw naam ook onder de brief en doe dat voor 23 november! Belangrijkste punten uit de brief: werkdruk, negatieve uitstraling op toekomstige werknemers, korte contracten en aanbestedingen en faire tarieven.

Lees de brief van de werknemers en werkgevers aan de leden van de vaste commissie van VWS

Functieboek

Raamwerk sociaal plan

Er is een akkoord over een raamwerk (kader) voor een sociaal plan voor de Bureaus Jeugdzorg. Die kan worden gebruikt bij de af te sluiten sociaal plannen per instelling. CNV Zorg & Welzijn maakt zich sterk voor goede sociale plannen met van werk naar werk afspraken.

Gezamenlijke inspanning van partijen

De CAO is afgesloten tussen werkgeversorganisatie Mogroep Jeugdzorg, CNV Zorg & Welzijn, Abvakabo FNV en FBZ.
In jouw CAO speciaal voor werknemers bij Jeugdzorg heeft CNV Zorg & Welzijn afspraken gemaakt over onder andere salaris, pensioen, werktijden, werkomstandigheden, verlofregelingen en veilig en gezond werken. Op deze pagina's leest u het laatste nieuws over uw CAO. Download de volledige tekst van de meest recente CAO en kijk wat de CAO voor u betekent. Heeft u een vraag over uw CAO? Kijk dan bij de veelgestelde vragen over CAO's.

Download de cao

Download sociale plannen

Diverse downloads

Contactpersoon

Oscar Overbeek