Jeugdzorg Cao

Header-Image

In de Telegraaf van 30 maart 2015 staat een interview met voorzitter Suzanne Kruizinga van CNV Zorg & Welzijn over de samenwerking tussen jeugdhulp en onderwijs. Aanleiding is het verhaal van de 15-jarige autistische Rebecca die al anderhalf jaar niet naar school gaat. Lees het artikel uit de Telegraaf.

Raamwerk sociaal plan

Er is een akkoord over een raamwerk (kader) voor een sociaal plan voor de Bureaus Jeugdzorg. Die kan worden gebruikt bij de af te sluiten sociaal plannen per instelling. CNV Zorg & Welzijn maakt zich sterk voor goede sociale plannen met van werk naar werk afspraken.

Gezamenlijke inspanning van partijen

De CAO is afgesloten tussen werkgeversorganisatie Mogroep Jeugdzorg, CNV Zorg & Welzijn, Abvakabo FNV en FBZ.
In jouw CAO speciaal voor werknemers bij Jeugdzorg heeft CNV Zorg & Welzijn afspraken gemaakt over onder andere salaris, pensioen, werktijden, werkomstandigheden, verlofregelingen en veilig en gezond werken. Op deze pagina's leest u het laatste nieuws over uw CAO. Download de volledige tekst van de meest recente CAO en kijk wat de CAO voor u betekent. Heeft u een vraag over uw CAO? Kijk dan bij de veelgestelde vragen over CAO's.

Download de cao

Download sociale plannen

Diverse downloads

Contactpersoon

Oscar Overbeek