Tandartsassistenten Cao

Header-Image

Contactpersoon

Albert Spieseke
Onderhandelaar CAO Tandartsassistenten
a.spieseke@cnv.nl
06-5138 0759

CNV Tandartsassistenten zet zich in voor professionalisering en positieverbetering van de tandartsassistenten. Op dit moment is dat niet gemakkelijk!

Er is namelijk geen CAO voor de tandartsassistenten. Werkgevers werken met de 'Arbeidsvoorwaarden adviesregelingen van de Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (NMT) en de Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT). Deze regelingen zijn niet verplicht, maar van de leden van beide organisaties wordt wel verwacht dat zij deze regelingen toepassen. CNV Zorg & Welzijn streeft ernaar in de toekomst weer een CAO af te sluiten met de werkgeversorganisaties. Tot op heden is er van hun kant helaas geen belangstelling.

Als je lid bent van CNV Zorg & Welzijn kun je je laten adviseren bij het opstellen/aanpassen van je contract en alle andere zaken die te maken hebben met je werk en je inkomen.

Gastlessen

CNV Tandartsassistenten draagt de opleiding voor tandartsassistenten een warm hart toe. Wij verzorgen ook gastlessen bij de opleidingen. De interactieve gastlessen zijn volgens de studenten ‘nuttig’, ‘verhelderend’ en ‘pakkend.’  De lessen zijn gratis en duren ongeveer een uur tot anderhalf uur. Meer info over het gastlessen aanbod? Stuur een e-mail naar gastles@cnv.nl.