Trainingen CNV Academie

Hoe ga je als medewerker in de zorg- en welzijnsector om met regeldruk, medezeggenschap en zelf organiserend werken? De CNV Academie biedt een divers aanbod trainingen om hiermee aan de slag te gaan. Boek nu een training!

Training Van werkdruk naar werkplezier

Iedere baan is anders. Deze training neemt jouw persoonlijke situatie als uitgangspunt en maakt zichtbaar waar de knelpunten zitten en hoe je die kennis kunt gebruiken om je situatie te veranderen. Je ontwikkelt je tot de werknemer die je wilt zijn, juist door dicht bij jezelf te blijven en je eigen gedachtes en gewoontes bij te sturen. Zo wordt werken (weer) plezierig.

Workshop valkuilen van zelfsturende teams

Deze workshop verkent de valkuilen, de meningsverschillen, de bronnen van conflict en de risico's (werkdruk, uitstel, slecht timemanagement) van zelfsturende teams. Voor een deel zullen jullie die valkuilen zelf al ervaren hebben, voor een deel kun je leren uit de ervaring van andere teams. Op basis van al deze kennis vinden we een betere manier van werken, waardoor jullie team klaar is voor de toekomst.

OR Partnerschap

Als lid van een OR zul je vaak met vragen zitten waar wij van CNV Academie een goed antwoord op zouden hebben. Dan is het prettig als de drempel laag is en je gewoon kunt bellen met je vertrouwde contactpersoon (trainer/adviseur) binnen CNV Academie. Als jullie als OR een partnerschap met ons aangaan is dat ook echt mogelijk. Je kunt dan altijd bij ons aankloppen. We werken dan samen aan een betere sector.

Training prettig overtuigen en beïnvloeden

Leer om op een verfrissende manier naar je eigen stijl van communiceren te kijken. Wat zijn nu echt je voorkeuren, wat vind je nu echt een prettig gesprek? Vanuit dat positieve vertrekpunt nemen we je mee en vertellen we je hoe jij, op jouw eigen manier, beter en overtuigender kunt communiceren. Zo breng je jouw ideeën pakkend over op anderen en daar heeft iedereen wat aan.

Tot 50% korting op trainingen

Als CNV-lid krijg je tot 50% korting op alle individuele trainingen.