Korting op verzekeringen

Als lid van CNV Zorg & Welzijn ontvang je aantrekkelijke kortingen op verzekeringen. Zo kun je onder andere geld besparen op je zorgverzekering en diverse schadeverzekeringen.

Zorgverzekering

CNV Zorg & Welzijn heeft collectieve afspraken gemaakt met de zorgverzekeraars Zilveren Kruis Achmea en IZZ. Hierdoor profiteer je van aantrekkelijke kortingen op je zorgverzekering, oplopend tot wel 10%.

Zilveren Kruis Achmea
Bij Zilveren Kruis Achmea hebben leden van CNV Zorg & Welzijn recht op een korting van 5% op de basisverzekering, 10% op een aanvullende verzekering en 10% op een tandartsverzekering. Meer informatie vind je op de website van Zilveren Kruis Achmea.

IZZ
Speciaal voor medewerkers in de sector zorg en welzijn heeft CNV Zorg & Welzijn, samen met andere vakbonden, via de cao een collectiviteitskorting van 10% afgesproken bij IZZ. Meer informatie vind je op de website van IZZ.

Schadeverzekeringen

Leden van CNV Connectief kunnen gebruikmaken van korting op schadeverzekeringen via Aon (voorheen Meeùs). Meer informatie vind je op de website van Aon.