14 november 2017

Download nu de compleet vernieuwde app CAO GGZ

Hoeveel verlofdagen heb je ook alweer, hoe zit het met bijzondere toeslagen en met je salarisschaal? Met de vernieuwde, gratis app CAO GGZ heb je de antwoorden op deze en meer vragen rond jouw cao op zak. De app bevat ook een aantal handige rekentools én slimme nieuwe functies om stukjes tekst uit je cao te markeren en  te delen met anderen.  

CAO GGZ is te downloaden voor iOS  en Android.

Alle afspraken uit de cao ggz 2017-2019 zijn door O&O-fonds GGZ verwerkt in de nieuwste versie van de app. Je kunt de app gebruiken voor het opzoeken van salarisgerelateerde onderwerpen (zoals salarisschaal, bijzondere toeslagen, salarisgarantieregelingen) of afspraken over vrije dagen en werktijden.

Nieuwe functies en handige rekentools

Extra handig is de nieuwe functie waarmee je delen uit de cao-tekst mailt naar anderen. Ook maak je in de nieuwste versie eenvoudig bookmarks aan, zodat je bepaalde afspraken simpel kunt terugvinden. En de nieuwe app heeft vier handige tools waarmee je berekeningen maakt van het aantal te werken uren, het Levensfasebudget, de ORT en de ingangs- en einddatum van zwangerschaps- en bevallingsverlof.

Over O&O-fonds GGZ

De app CAO GGZ is een initiatief van O&O-fonds GGZ, een samenwerking van GGZ Nederland, CNV Zorg & Welzijn, FBZ, FNV Zorg & Welzijn en NU’91. Voor meer informatie over O&O-fonds GGZ zie www.oofggz.nl.

Ga naar de cao-pagina GGZ.