19 juni 2017

CNV Connectief zoekt een enthousiaste Consulent starters en studenten voor 22 tot 26 uur per week

Help jij onze vereniging verjongen?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en flexibele collega, die affiniteit heeft met de sector Zorg & Welzijn en graag in contact staat met onze jongste doelgroep binnen deze sector: de starters en studenten. Jij wilt hen wegwijs maken in de wet- en regelgeving omtrent hun arbeidscontract en hun rechten en plichten als werknemer in de zorg. Dit doe je onder ons motto: ‘Jij bent er voor anderen, wij zijn er voor jou!’

Wie zijn wij?
CNV Connectief is een vakvereniging die zich inzet voor haar 125.000 leden in de sectoren Onderwijs, Overheid, Publieke Diensten en Zorg & Welzijn. We behartigen hun belangen op het gebied van werk en inkomen. Daarnaast bieden we onder andere loopbaanadvies, trainingen en evenementen, juridische hulp voor werk- en privékwesties en ledenmagazines. Je gaat werken op de afdeling Marketing & Communicatie, die zich vooral richt op ledenbinding- en behoud.

Wat ga je doen?
Je werkzaamheden bestaan uit het geven van gastlessen aan studenten (MBO en HBO) en voorlichting aan starters. Daarnaast volg je de ontwikkelingen binnen de doelgroep en ontwikkel je (mede) dienstverlening voor deze groep. Je zoekt naar allerlei mogelijkheden om studenten en starters te bereiken en te interesseren voor het lidmaatschap van CNV Connectief. Dit doe je samen met een collega.
Je legt contacten met de opleidingen en maakt afspraken voor samenwerking. Ook durf je aan te pakken en zoek je voortdurend naar nieuwe kansen en mogelijkheden! Je werkweek bij ons is een gezonde mix van het land doorreizen voor gastlessen en het uitvoeren van projecten.

Wat verwachten wij van jou?
Je bent een gedreven en zelfstandige starter. Je bent in staat om zelfstandig en procesmatig te werken en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Flexibiliteit is dus vereist, ook in de avonduren. Je bent niet afwachtend maar durft initiatief te nemen. Je bent vasthoudend en gefocust op het resultaat. Daarnaast houden wij van collega’s met frisse en creatieve ideeën.

  • Minimaal HBO-niveau (bijvoorbeeld Toegepaste Psychologie, PABO, rechten, HRM)
  • Starter op de arbeidsmarkt
  • Ervaring met spreken voor groepen
  • Affiniteit met de publieke sector (bij voorkeur de sector zorg & welzijn)
  • Affiniteit met arbeidsrecht
  • Bij voorkeur wonend in Noordoosten omdat we daar al contacten hebben
  • Flexibiliteit
  • Beschikbaar op vrijdag

Wij bieden:
Een dynamische en leerzame baan waar veel ruimte is voor eigen initiatief. De standplaats is Utrecht. Je krijgt de ruimte om te groeien en te leren in een hecht team. De werksfeer is informeel. Werken bij onze organisatie betekent dat elke dag anders is en jouw inbreng telt!

Het salaris bedraagt minimaal € 2.568,87 en maximaal € 3.519,00 bruto per maand bij een voltijdse aanstelling.

Periode:
Wij zoeken op korte termijn een collega voor 22 tot 26 uur per week.

Solliciteren?
CNV Connectief wil graag een afspiegeling zijn van de diversiteit in de maatschappij. In dat kader vragen wij vooral die mensen te solliciteren die een migratieachtergrond hebben.

Stuur je e-mail met motivatie en CV voor 26 juni 2017 naar hrm@cnv.nl o.v.v. ‘sollicitatie consulent starters en studenten’

Meer informatie?
Kijk op www.cnvconnectief.nl of neem contact op met Lotte Freyee, Consulent starters en studenten, l.freyee@cnv.nl, 06- 83 36 68 21 voor inhoudelijke informatie over de functie.