23 maart 2020

CNV Zorg & Welzijn: ‘Enorme waardering voor de gehandicaptenzorg’

In de berichtgeving van media wordt er deze dagen veel aandacht besteed aan ziekenhuispersoneel en de moeilijkheden die zij ondervinden tijdens de coronacrisis. CNV Zorg & Welzijn is zich er terdege van bewust dat de problemen voor mensen die werkzaam zijn in de gehandicaptenzorg minstens zo groot zijn.

Door de maatregelen tegen het virus is het dagritme van de bewoners verstoord en dat brengt diverse vragen met zich mee. Kun je nog met de bewoners knuffelen? Hoe ga je om met bezoekers en bezoekregelingen? En in hoeverre is jouw eigen gezondheid in het geding?

Antwoorden op vragen

Neem contact met ons op als je vragen hebt. Op vragen die direct gaan over de arbeidsvoorwaarden hebben wij meteen een antwoord. Veel antwoorden kun je vinden op onze website bij de meest gestelde vragen. Op andere vragen hebben wij wellicht niet direct een reactie, maar we denken graag met je mee. Als het nodig is nemen we contact op met jouw leidinggevende of instelling om de vragen te bespreken.

Wij willen in elk geval onze enorme waardering voor jullie, de mensen die werken in de gehandicaptenzorg, uitspreken. Juist in deze tijd wordt jullie uitdagende werk nog ingewikkelder. Wij applaudisseren voor jullie en staan naast jullie, met raad en daad.

Anneke Westerlaken,

Voorzitter CNV Zorg & Welzijn