21 november 2018

Sterk in je werk op de Margriet Winterfair

CNV Zorg & Welzijn heeft het afgelopen jaar meer dan 12.000 zorg en welzijnsmedewerkers en geïnteresseerden geholpen met hun werk door een gratis loopbaantraject met ‘Sterk in je werk, zorg voor jezelf’ te verzorgen.

We hebben ons hard gemaakt voor deze ondersteuning omdat we het belangrijk vinden dat iedereen die in zorg en welzijn werkt, kan blijven groeien, gelukkig is met zijn of haar werkplek en voor zorg en welzijn behouden blijft.

Omdat we dit zo belangrijk vinden werken we hierin samen met alle regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn. Zo kun jij bij jou in de regio steun krijgen bij je loopbaan.

Ga met ons mee naar de Margriet Winterfair

Omdat we graag willen dat zoveel mogelijk zorg- en welzijnsmedewerkers van het Sterk in je werk-aanbod gebruik maken, staan wij van 23 tot en met 29 november op de Margriet Winterfair in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Je vindt ons bij de uitgang waar we Sterk in je werk-cadeaukaarten uitdelen! In de laatste Margriet, kun je het verhaal lezen van Annette die door een Sterk in je werk-coach geholpen is.

Meer weten over Sterk in je werk? Kijk  op www.sterkinjewerk.nl.