Samen-sta-je-sterker-mobiel

Samen sta je sterker

Gratis mentale ondersteuning voor iedereen in zorg en welzijn

Wie in zorg of welzijn werkt is er voor anderen. Jij ziet, luistert, helpt en zorgt. Nu je werk door het coronavirus zoveel zwaarder is geworden, willen we jou helpen goed voor jezelf te zorgen en je ruimte bieden om je verhaal te doen. Wij zijn er voor jou! 

Voel jij je verdrietig, machteloos of juist boos door wat je op je werk hebt meegemaakt de afgelopen maanden? Ben je bang wat de komende periode nog gaat brengen? Wil je graag met een onafhankelijke persoon over je zorgen praten? Vraag gratis onze mentale ondersteuning aan. Met ‘Samen sta je sterker’ bieden professionele coaches je op vrijwillige basis een luisterend oor. Zij helpen jou om te gaan met de extra werkdruk die de coronacrisis met zich meebrengt. Maak hier gebruik van, omdat het belangrijk is om ook goed voor jezelf te zorgen.

Hoe werkt het?

Door het formulier in te vullen koppelen we je aan een coach. Zij hebben zich aangemeld als vrijwilliger om medewerkers in zorg en welzijn te coachen. De coach belt je en vraagt of het schikt om te praten. Komt het op dat moment niet uit, dan maken jullie een afspraak voor een video- of telefoongesprek. Kun je niet opnemen, dan stuurt de coach je een bericht met zijn of haar gegevens zodat je zelf contact op kunt nemen op een moment of plaats die jou beter uitkomt.

Heb je twijfels of deze mentale steun iets voor je is? Aarzel je om je aan te melden omdat je twijfelt over je klachten? Meld je toch aan en ga hierover in gesprek met je coach. Samen bepalen jullie wat je nodig hebt.

Je hoeft geen lid van CNV te worden, of te zijn om deel te kunnen nemen.

Meer over

Het verbinden van coaches met zorg- en welzijnsprofessionals is in 2020 uitgevoerd vanuit het project ‘Sterk in je werk’ waarin RegioPlus en CNV Zorg & Welzijn samenwerken. RegioPlus en CNV Zorg & Welzijn hebben samen besloten het project vanaf 1 januari 2021 bij de vakbond onder te brengen. ‘Samen sta je sterker’ is beschikbaar voor alle medewerkers in zorg en welzijn, ongeacht of je lid bent van CNV.

CNV Zorg & Welzijn is de vakbond voor mensen die graag werken aan goede zorg. Om prettig te kunnen werken hebben zij een fijne werksfeer en voldoende groeimogelijkheden nodig. Het CNV staat naast mensen en wil dat samen voor elkaar krijgen. De doelstelling van ‘Samen sta je sterker’ is onafhankelijke, professionele mentale ondersteuning bieden aan zorg- en welzijnsmedewerkers tijdens de coronacrisis.

Veelgestelde vragen

samen-sterker-beeldmerk-coaching-cnv
CNV beeld - Zorgen voor anderen, zorgen voor elkaar