Jouw Loopbaan

Jij zet je het hele jaar in voor anderen. Belangrijk dat je ook goed voor jezelf zorgt! Even stilstaan bij waar je nú bent, en waar je heengaat.

Of je nu aan het begin van je loopbaan staat of al aardig wat ervaring hebt. We hebben een aantal tips op een rij gezet.

Blog Sterk in je werk

‘Ik mis voldoening in mijn werk’

Soms kun je je tijdens je loopbaan afvragen of je wel de juiste keuze hebt gemaakt. Is je werk leuk...

Webinar: Hoe geef je je grenzen aan als zorgmedewerker?

Op donderdag 28 maart vond het webinar ‘Hoe geef je je grenzen aan als zorgmedewerker?’ plaats. Hieronder kun je dit webinar terugkijken. Om het webinar te kunnen bekijken wordt eerst gevraagd je te registreren.

Helaas is het niet meer mogelijk om vragen te stellen via de knop. Mocht je toch vragen hebben voor het CNV, dan kun je contact opnemen via het nummer: 030-751 1003.

Loopbaanadvies

Wil je je binnen je werk verder ontwikkelen, maar weet je niet hoe? En wil je hulp van iemand om meer inzicht te krijgen in je wensen, dromen en talenten? Ga dan in gesprek met een loopbaancoach. Een loopbaancoach luistert naar jouw verhaal, gaat in op je situatie en onderzoekt samen met jou wat er bij je past. Dit helpt jou om je toekomstige loopbaan vorm te geven. Wil je meer diepgaand in gesprek over jouw dromen voor de toekomst? Of hoe je nú meer regie krijgt over je baan? Kijk hier.

Loopbaanankersspel

Wat vind jij belangrijk? Waar ben je goed in? En waar wil je aan werken? Ontdek het zelf tijdens het loopbaanankersspel. Samen met een trainer van CNV Academie kom je er achter wat jouw kwaliteiten en drijfveren zijn. Krijg meer inzicht in wat voor jou belangrijk is in je werk en ontdek hoe je dit (meer) kunt realiseren.

Vakbondsconsulent

Op zoek naar afwisseling in je loopbaan? Word vakbondsconsulent op jouw werk! CNV Zorg & Welzijn zet zich in voor de belangen van werknemers in de sectoren zorg en welzijn. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, is het belangrijk dat we veel mensen bereiken. Een vakbondsconsulent heeft daarin een onmisbare rol. Als vakbondsconsulent ben je het zichtbare, herkenbare en gewaardeerde visitekaartje van je CNV-sector. Na het volgen van de cursusdagen ben je als vakbondsconsulent in staat om collega's met raad en daad bij te staan en onderhoud je een directe lijn met de bestuurder en onze organisatie. Lees hier wat Aartje zo leuk vindt aan haar werk als vakbondsconsulente.

Sterk in je werk

Blijven werken of komen werken in de zorg & welzijn? Als je steun wilt bij het vervolg van je loopbaan, is er voor jou gratis en persoonlijk loopbaanadvies van Sterk in je werk, zorg voor jezelf. Wij helpen je op weg. Lees verder.

 

Jij bent er voor anderen. Wij zijn er voor jou.

Wij zorgen ervoor dat jij met plezier je werk kunt doen. Dit doen we door goede arbeidsvoorwaarden af te spreken, door je te helpen bij je professionele ontwikkeling en er voor je te zijn als het tegenzit. Bovendien bieden we een groot netwerk waar je met en van elkaar leert. Sluit je aan en ontvang nu tijdelijk het boek Tommie in de Zorg cadeau*.
*Deze actie is geldig t/m 31 december 2018.

Al lid, maar wil je iemand anders aanmelden, dan ontvang je een cadeaubon van € 25,-.