Sterk in je werk

Wat wil jij bereiken in zorg en welzijn? Sterk in je werk, zorg voor jezelf

Sterk in je werk is er voor iedereen die in zorg en welzijn werkt, en nadenkt over een volgende stap in hun loopbaan. En voor iedereen de stap naar zorg en welzijn (weer) wil maken, maar niet weet hoe ze dit moeten aanpakken. Voor jou is er nu gratis en persoonlijk loopbaanadvies van ‘Sterk in je werk, zorg voor jezelf’. CNV Zorg & Welzijn helpt je op weg. Dit doen we samen met de werkgeversorganisatie voor zorg en welzijn in jouw regio. Zo zijn we betrokken en dichtbij.

Hoe het werkt? 

Al bijna twintigduizend deelnemers die in zorg en welzijn willen blijven of komen werken, hebben zich al aangemeld voor loopbaanondersteuning door Sterk in je werk, zorg voor jezelf. Deze werkenden, zij-instromers, carrière-switchers en herintreders zochten hulp bij het bepalen van hun loopbaanpad in zorg en welzijn.

 

Cadeaukaarten
Je kunt Sterk in je werk deze zomer tegenkomen op het strand van Almere tijdens de Libelle Zomerweek! Je vindt ons bij de uitgang waar we cadeaukaarten uitdelen. Deze kaart is geldig zo lang het Sterk in je werk traject loopt. Wil jij deze cadeaukaarten uitdelen aan je team, je collega's of je vriendinnen. Vraag ze aan via info@sterkinjewerk.nl. Of via de bestuurder van CNV Zorg & Welzijn in je regio!

Meer informatie
Wil jij meer informatie over deze loopbaancoaches of je gelijk inschrijven?

Ga naar de website van Sterk in je werk