Persoonlijke ontwikkeling

Er zijn veel veranderingen in de sector Zorg en Welzijn. En dus verandert er voor jou ook veel. CNV Academie biedt workshops, trainingen en bijvoorbeeld studiedagen aan zodat jij in staat bent om mee te kunnen gaan met die veranderingen, en wel op een manier die goed is voor jou zelf én voor jouw organisatie.

Investeren in je persoonlijke ontwikkeling en je loopbaan is belangrijk. CNV Academie helpt je daarbij. Dit kan door middel van standaardtrainingen die de Academie aanbiedt; leden van CNV Connectief krijgen hiervoor een korting van 50%. Ook levert de Academie trainingen op maat. Dus wil je individueel trainen of als team; zeg maar wat, wanneer en hoe.

Of het nu gaat om een training van werkdruk naar werkplezier, ontslag, timemanagement, Het Nieuwe Werken, onderhandelen of omgaan met de veranderingen in wet en regelgeving: we denken graag met je mee over jouw specifieke leerbehoefte.

Wij weten dat jij zelf verantwoordelijkheid kunt nemen als professional en dat je zelfredzaam bent. Dat betekent niet dat zelfredzaamheid een vanzelfsprekendheid is. Die zelfredzaamheid groeit als er aandacht is voor jou zelf, voor de veranderingen om jou heen en wat die veranderingen met jou doen. CNV Academie werkt met professionals die goed weten wat er in jouw organisatie en in jouw sector speelt en kan je hierin ondersteunen.

Trainingen die we momenteel aanbieden:

•  Carrièreworkshops

Wat zijn je wensen, kwaliteiten, mogelijkheden en de vervolgstappen?
Lees meer