Workshop energievreters en energiegevers: voor je team

 

Wat kost jou energie en wat levert je juist energie op? En waar heb je zelf invloed op en kun je dus veranderen? Tijdens de workshop kijken we samen naar je invloed en betrokkenheid. Waar heb je zelf direct invloed op en waarop niet?

Heel vaak lopen mensen leeg op de dingen waar ze ontzettend bij betrokken zijn, maar waar ze geen invloed op hebben. Een rood en dus energievretend moment. In de zorg wil men vaak alles oplossen maar dat kan niet altijd. En dat frustreert. Samen gaan we kijken naar zaken die wèl binnen je beïnvloedingsfeer liggen en waar je wèl energie van krijgt. Hoe kun je ervoor zorgen dat die momenten worden vergroot of vermeerderd? Het lijken misschien heel kleine stapjes, maar uiteindelijk zorgt het voor veel meer rust. Het is goed om de workshop in teamverband te volgen.

Voor wie?

Voor teams in de sectoren zorg en welzijn.

Praktische informatie workshop energievreters en energiegevers

De bijeenkomst wordt op maat bij jou op locatie aangeboden. De duur van de workshop is 2 uur. De invulling is afhankelijk van jouw wensen. In een telefonische intake kun je aangeven waar je de nadruk op wilt leggen en wat de leerdoelen van de groep zijn. De trainer stemt daar het programma op af.
Wil je er meer tijd voor nemen dan kunnen we de workshop ook uitbreiden naar een training van een dagdeel.
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor de workshop energievreters en energiegevers.

Meer informatie?

Heb je andere vragen? Stuur dan een e-mail naar aanvraagacademie@cnv.nl of bel met (030) 751 1785.