Workshop lekker in je loopbaan

Het ‘goede gesprek’ voeren, dat doet toch iedereen? Maar waar begin je dan mee en hoe kun je je medewerkers op hun gemak stellen en laten inzien dat het gaat over hun eigen loopbaan? En dan? Het gesprek is van start gegaan en hoe kun je je medewerker nu een stap verder helpen. In het gesprek, in zijn gedrag na het gesprek en in zijn verdere loopbaan?

Inhoud workshop lekker in je loopbaan

In deze workshop, bedoeld voor HR adviseurs, P&O medewerkers en teamleiders, gaan we aan de slag met het loopbaanankersspel. Met behulp van onze kaartenset kun je op een luchtige wijze het gesprek openen, uitgaande van de talenten en vaardigheden, motieven en behoeften van de medewerker zelf! Door meer zelfinzicht in de belangrijke waarden in een loopbaan, kunnen medewerkers de eerste stap nemen om zelf regie te voeren op hun loopbaan. Het is geen test, brengt geen verborgen talenten aan het licht, maar biedt een structuur in een gesprek dat vaak alle kanten op kan gaan!

In deze workshop geeft CNV Academie je ook een stevige basis voor het kunnen coachen van je medewerkers ná het loopbaangesprek. Want zelfinzicht is één, maar er actief mee aan de slag gaan is minstens zo belangrijk. Jij kunt ze na onze workshop het juiste duwtje in de rug geven. Na afloop ga je naar huis met een rugzak vol coachingstips én het loopbaanankersspel.

Voor wie?
HR adviseurs, P&O medewerkers en teamleiders

Waar en wanneer?
Datum: 28 november 2017
Tijd: 9.30 tot 12.30 uur
Locatie:  CNV Kantoor, Tiberdreef 4, Utrecht

Kosten
€ 110,- voor leden van CNV en € 210,- voor niet-leden

Aanmelden workshop lekker in je loopbaan

Meld je direct aan voor de workshop lekker in je loopbaan of bel met (030) 751 1785.