Week van Zorg en Welzijn 2019

Jij bent er voor anderen. Wij zijn er voor jou!

Conn-ZW 2019-0108 week van zw_website header 820x293

Wij komen graag bij je langs op de werkvloer!

Zorg is mensenwerk. Iedere dag zet jij je met hart en ziel in voor de gezondheid en welzijn van anderen. Als vereniging van mensen die werken in zorg en welzijn, zijn wij trots op het mooie werk en komen we op voor jouw belangen. Jij bent er voor anderen, wij zijn er voor jou!

Van 11 t/m 16 maart 2019 vindt de Week van Zorg & Welzijn plaats. Voor ons een mooi moment om jou en je collega’s in het zonnetje te zetten.

Maar tegelijkertijd gaan we ook graag met jou in gesprek over onderwerpen die belangrijk zijn om gezond en met plezier je werk te kunnen blijven doen. Tijdens de week heeft CNV Zorg & Welzijn daarom de thema’s werkdruk, mantelzorg en duurzame inzetbaarheid  centraal gezet. Wil jij hier meer over weten en met ons het gesprek daarover aangaan? Vraag dan een bezoek aan!

Wat weet jij van Zorg en Welzijn? Doe hier de quiz!

Week van ZW 2019 fotoButtons

Hoe kan ik een bezoek aanvragen?

Wil je graag dat we langskomen voor een gesprek? Zo kun je het regelen:

  • Vraag hieronder op deze website jouw bezoek aan.
  • Kies voor een van de thema’s: werkdruk, mantelzorg of duurzame inzetbaarheid. Geef in het vak 'Opmerkingen' aan welk onderwerp je graag zou willen bespreken.
  • Wij nemen contact met je op om een bezoek te plannen.

Thema's uitdiepen

Wil je na het gesprek het thema nog verder uitdiepen met je collega's? CNV Academie verzorgd workshops en trainingen op het gebied van werkdruk.

Bekijk het trainingsaanbod.