Week van Zorg en Welzijn 2019

Jij bent er voor anderen, wij zijn er voor jou!

Bezoek CNV Zorg en Welzijn aanvragen

Tijdens de Week van Zorg en Welzijn (11 t/m 16 maart) willen we met bestuurders en kaderleden zoveel mogelijk zorg- en welzijnsmedewerkers in het zonnetje zetten om onze waardering uit te spreken. Daarnaast gaan we graag in gesprek over één van de door jullie gekozen thema’s: mantelzorg, duurzame inzetbaarheid of werkdruk.

Jij kunt ons daarbij helpen!

Je kunt ons helpen door bij jou in de organisatie een moment te creëren om jouw collega’s in het zonnetje te zetten en in gesprek te gaan informatie over één van de bovengenoemde thema’s. Dit kan het beste op een vast moment waarop zoveel mogelijk medewerkers bij elkaar zijn. Bijvoorbeeld in een pauze, als onderdeel van een (OR-)vergadering of aan het begin/einde van een dienst. Op dat moment kun je wat meer vertellen over wat CNV Zorg & Welzijn doet en uitspreken hoe erg wij jou en jouw collega’s waarderen. Je krijgt een presentje mee voor elke collega om uit te delen. Daarnaast ga je waar mogelijk het gesprek aan over één van de inhoudelijke thema’s: werkdruk, mantelzorg en duurzame inzetbaarheid. Wanneer je een moment hebt geregeld in jouw eigen organisatie, meld hier dan tijdig jouw bezoek aan. Zo kunnen we in overleg met jou regelen dat de materialen op tijd bij je binnen zijn.

Bestuurders en kaderleden melden hier de bezoeken aan voor de Week van Zorg en Welzijn 2019

De bestuurders gaan in de Week van Zorg en Welzijn zoveel mogelijk organisaties langs om de medewerkers in het zonnetje te zetten. Kaderleden worden ook in de gelegenheid gesteld om de collega’s van de eigen organisatie in het zonnetje te zetten. Deze werkbezoeken worden door de bestuurders en kaderleden via onderstaande knop aangemeld.

 

Hoe kan ik een bezoek aanvragen?

Vind je het als kaderlid lastig om zelf iets te organiseren en/of wil je graag dat er een bestuurder langskomt bij jou in de organisatie? Doe dan het volgende:

  • Vraag hieronder op deze website jouw bezoek aan.
  • Geef in het vak 'Opmerkingen' aan welk onderwerp je graag zou willen bespreken.
  • Wij nemen contact met je op om een bezoek te plannen.